CANEJAN
Single-family housing renovation in a forest area

Incredible old house located in one of the most recondite places in the Val d'Aran. It is a house located in rustic land with a high historic protection. That meens that all the actions in it has been treated and studied in a very miticulous way to respect the environment and the traditional construction typology.

The entire façade has been renovated and redesigned to fit with the demands of the client and respect the traditional Aranese architecture. The interior has been completely modified, making the house much more functional and maintaining a modern style combined with the most unique elements existing in the house.

All photos are taken from our partner in this project, Standal interior design.

© Site design by SG2 arquitectura